YSP lyhyesti

YSP Oy suomalainen älykkään liikenteen ja erilaisten älykkäiden ohjausjärjestelmien asiantuntijayritys. Olemme osa kansainvälistä Dynniq -konsenia, joka on yksi Euroopan johtavista älykkään liikenteen ratkaisutoimittajista. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat innovatiivisuus, ympäristöystävällisyys, dynaamisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin laaja-alaista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.

Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus korkealaatuisten teknisten kokonaisratkaisujen toimittamisesta niin kotimaassa kuin ulkomailla. YSP:n nimeen on koko yrityksen toiminnan ajan liitetty luotettavuus, korkea osaaminen ja asiakaslähtöisyys, mistä osoituksena on pitkät ja luottamukselliset välit niin tilaajiin kuin muihinkin alan toimijoihin.

Pitkä kokemus, osaava henkilökunta ja eri toimialueille toteutetut mittavat projektit varmistavat haastellistenkin toimitusten onnistumisen. Automaatio-, sähkö- ja ICT-alueiden monipuolisen osaamisen ja tiiviin yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan ratkaisuja, joissa asiakkaan järjestelmän eri osa-alueiden erityispiirteet on huomioitu ja yhteensopivuus taattu. ICT-alueella omaamme pitkän kokemuksen asiakaskohtaisiin tarpeisiin räätälöidyistä ohjelmistoratkaisuista sekä tietoliikenneverkkojen vaativista suunnittelu-, konsultointi- ja toteutustehtävistä.

Pystymme vastaamaan myös hankkeiden elinkaaren mittaisiin haasteisiin tarjoamalla palveluita esisuunnittelusta laitetoimituksiin ja ylläpitotehtäviin.

Yrityksemme toiminnan laatu varmistetaan ISO 9001:2015 -standardin mukaisen laatujärjestelmän avulla. YSP on Suomen Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liiton SKOL ry:n jäsenyritys.imageedit_3_6350218798