Ysp.fi sähköpostiosoitteet poistuvat käytöstä vuoden 2018 loppuun mennessä

Hyvät YSP Oy:n asiakkaat ja yhteistyökumppanit!

YSP Oy:n johtoryhmä on päättänyt luopua 1.1.2019 etunimi.sukunimi@ysp.fi sähköpostiosoitteista ja siirtyä käyttämään pelkästään Dynniq-konsernin kautta tulleita etunimi.sukunimi@dynniq.com osoitteita. Muutoksen myötä sähköpostipalveluidemme hallittavuus ja tietoturvallisuus on Dynniq-konsernin käytäntöjen mukaista.

Ylläpitosopimuksien ja etäyhteystunnuksien osalta olemme vielä erikseen yhteydessä vastuuhenkilöihin.

Vanhat YSP-sähköpostiosoitteet jäävät vielä joksikin aikaa käyttöön siten että viestit välitetään uuteen Dynniq-osoitteeseen.

Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan.

YSP on voittanut merkittävän telematiikkajärjestelmän uusinnan valtatie 1:llä

isokyla%cc%88n_tunneli-web

Projektiin kuuluu VT1 (E18) välillä Turku – Muurla telematiikan ja Isokylän tunnelin teknisten järjestelmien korvausinvestoinnin rakennussuunnittelu, liikennetekninen suunnittelu, ohjelmointi ja käyttöönotto. Hankealueeseen kuuluu 60 km moottoritietä sekä Isokylän moottoritietunneli. Tilaajana on Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Työt alkavat välittömästi ja jatkuvat vuoden 2017 loppuun.

YSP on muuttanut uusiin tiloihin

YSP:n toimisto on muuttanut uusiin tiloihin. Uudet toimitilamme sijaitsevat Technopoliksen toimistorakennuksessa, uusi käyntiosoitteemme on Ohjelmakaari 10, 3 krs (vierailijoiden saapuminen ensimmäisen kerroksen aulainfon kautta) ja postiosoitteemme YSP Oy, Ohjelmakaari 10, 40500 Jyväskylä. Puhelinnumeromme ja muut yhteystietomme säilyvät ennallaan.